Ardeon

Homepage

Wanneer een werknemer onverhoopt niet meer kan werken, komt de arbeidsdeskundige in beeld. We voeren arbeidsdeskundig onderzoek uit en adviseren over de arbeidsmogelijkheden van werknemer.

Onze expertises

Bij Ardeon kijken we verder dan alleen het arbeidsdeskundig onderzoek. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het welzijn van werknemers en de ondernemingsmogelijkheden van werkgevers.

Onze ambitie is daarom om zowel werkgever als werknemer inzicht te geven welke kansen en mogelijkheden er zijn bij zowel de eigen werkgever (1e spoor) als elders op de arbeidsmarkt (2e spoor). Daarbij houden we rekening met de randvoorwaarden en geven we advies over de stappen die de re-integratie van werknemer bevorderen.

Over ons

We beschikken over een enorme hoeveelheid kennis van arbeid en wetgeving vanuit verschillende branches. Collega’s wisselen deze kennis graag uit en helpen elkaar om samen verder te groeien, zowel als organisatie als werknemer. Zo creëren we een informele, maar professionele werkomgeving, waardoor we een hecht en verbonden team vormen.

Meer over ons

Bekijk ook:

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.