Ardeon

Over Ardeon

Deskundig in arbeid

Bij Ardeon kijken we verder dan alleen het arbeidsdeskundig onderzoek. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op werk(gev)end Nederland. Onze ambitie is om mensen niet alleen weer aan passend werk te helpen, maar ook samen werk te vinden dat bij hen past en voor hen betekenisvol is.

Bij Ardeon kijken we verder dan alleen het arbeidsdeskundig onderzoek. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op werk(gev)end Nederland. Onze ambitie is om mensen niet alleen weer aan het werk te helpen, maar ook samen werk te vinden dat bij hen past en voor hen betekenisvol is.

Deskundig in arbeid

Werkend Nederland krijgt dagelijks te maken met grote uitdagingen. Zoals de vergrijzing van de beroepsbevolking, technologische automatisering en psychosociale arbeidsbelasting. Bij Ardeon geloven we in een positieve balans tussen arbeid en gezondheid, ondanks al deze uitdagingen. Daarom is onze missie om te zorgen dat iedereen zo goed mogelijk kan blijven deelnemen aan het arbeidsproces. Met ons arbeidsdeskundig onderzoek brengen we in kaart wat de beperkingen en vooral ook wat de mogelijkheden in de werkomgeving voor werknemer zijn. 

Landelijke dekking

We hebben een landelijke dekking. Onze arbeidsdeskundigen werken van Maastricht tot Heerenveen. En van Den Haag tot Nijmegen. Omdat we overal in het land vertegenwoordigd zijn, kunnen we snel inspelen op vragen en situaties die meteen aandacht nodig hebben. Hierdoor kunnen we efficiënt oplossingen bieden en zorgen voor een soepel verloop van de onderzoeken.

Onderdeel van Aquilum groep

Sinds 2022 zijn we onderdeel van Aquilum. Als groep streven we naar een leven lang inzetbaar zijn. Als echte partner meedenken en adviseren over hoe medewerkers langer gezond en energiek aan de slag kunnen blijven of na uitval opnieuw aan de slag kunnen binnen een functie die bij hen past.

We profiteren van elkaars kennis en kunde. We versterken elkaar, ieder met hun eigen expertise en dienstverlening maar verbonden door één gezamenlijk vertrekpunt: positieve balans!

 

Meer over Aquilum groep

Bekijk ook:

Waarmee kunnen we u helpen?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.