Equilar

Expertise & advies bij verzuim

Zet onze expertise in bij verzuimvraagstukken

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van deskundig advies en begeleiding bij verzuimvraagstukken. We begrijpen dat langdurig en complex verzuim uitdagend kan zijn. Daarom staan onze ervaren arbeidsdeskundigen klaar om uw organisatie te ondersteunen en adviseren over preventie en verzuim in uw organisatie.

Onze arbeidsdeskundigen komen uit verschillende branches en dit maakt dat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Hierdoor kunnen we oplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie en werknemers. Of het nu gaat om het controleren van verzuimdossiers, het geven van presentaties en trainingen, of het verkennen van de mogelijkheden voor werknemers, wij hebben de expertise om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Trainingen

Met onze trainingen kunt u zelf verzuim aanpakken én voorkomen. Arbeidsdeskundigen zijn experts op het gebied van arbeid en arbeidsgerelateerde zaken. We begrijpen de wet- en regelgeving met betrekking tot arbeid, gezondheid en veiligheid en delen deze kennis graag met leidinggevenden en casemanagers. Leer meer over inzetbaarheid en sociale zekerheid zodat u meer inzicht krijgt in de oorzaken en het proces van verzuim.

Krijg meer grip op complexe verzuimdossiers

We zetten onze expertise en ervaring graag in bij complexe verzuimdossiers, dit kan bijvoorbeeld multidisciplinair samen met de bedrijfsarts. De arbeidsdeskundige helpt u bij het oplossen van knelpunten en het in kaart brengen van verschillende scenario’s. Daarbij helpt de arbeidsdeskundige u om verzuimdossiers op orde te brengen. De begeleiding tijdens dit proces kan uitgevoerd worden op locatie. 


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte op via onderstaand contactformulier.

Bekijk ook:

Onze expertise inzetten voor uw organisatie?

Stuur ons een bericht en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u ons liever meteen spreken? Bekijk dan onze contactpagina.